Урочистості з нагоди Дня працівника освіти

«У справжнього вчителя — найважче і найрадісніше життя, трепетно хвилююча і болісно складна твор­чість, незбагненно тонкі і вічновдосконалювані інструменти, якими він діє на людську душу»
В. О. Сухомлинський

В Україні щороку у першу неділю жовтня суспільство святкує день працівника освіти. Саме вчитель покликаний виховувати в дітях кращі якості, які допоможуть їм стати не лише фахівцями, але й добрими людьми. В теперішній період глобалізації людяність стає тим, чого найбільше потребують усі. Коли технічний прогрес зростає настільки, що замінює рутинну фізичну працю, завданням освіти, мабуть, на часі розвивати, вдосконалювати людські якості, формувати особистість.

Щоб вшанувати вчителів, які віддали багато років для навчання та виховання багатьох поколінь учнів , вихованці нашого Центру творчості стали учасниками святкового концерту, який відбувся 3 жовтня. Окрасою цього свята були художні колективи Центру творчості. Яскраві враження глядачам дарували: вихованці хореографічної студії «Карамельки» та «Legiondance», вихованці вокальної студії «Октава», та вихованці гуртка учнівського самоврядування «Лідер» , які дарувалинастрій та радісні почуття всім гостям свята. Такі добрі справи дуже прикрашають наше життя!

Вітаєм вчителів з чудовим святом,

Воно і ніжністю, і радістю дзвенить.

Учитель! Як у слові цім багато

Добра, любові й радості звучить!

Кiлькiсть переглядiв: 77