День міста

/Files/images/697.jpg

Традиційно у другу суботу вересня місто Кагарлик відзначає свій день народження. Вихованці та працівники КЗ КРР «Кагарлицький районний центр дитячої та юнацької творчості» традиційно долучилися до святкування. Роботи вихованців гуртків: науково-технічного, еколого-натуралістичного, декоративно-ужиткового відділів були представлені на виставці Центру. Окрім виставлених експонатів, відвідувачі мали нагоду познайомитись з основними напрямками роботи закладу. Керівники гуртківзакладу провели ряд майстер-класів з різних напрямків мистецтва.

Вихованці художньо-естетичного напряму підготували музичні подарунки та хореографічні композиції для громади міста. Дитячий сміх, веселий гомін та щасливі обличчя батьків – все це можна було побачити під час виступу талановитих діток в рамках концертної програми «Юні таланти». Продовжив дану програму зразковий духовий оркестр під керівництвом Ігоря Ільченка, який кожного року прославляє наше місто на обласних конкурсах та Всеукраїнських фестивалях. Здавалося, що цього дня вони перевершили самих себе, бо зіграли, неймовірно гарно.
Паралельно з цим у міському парку силами вихованців гуртка «Лідер» та педагогами Центру було проведено природничий квест «Екологічний всюдихід», де учні 4-х класів міських шкіл мали змогу проявити кмітливість, природничі знання та спортивну витримку, завершивши все дружнім флешмобом із героями Лего Ніндзяго і Марвел та солодощами для всіх учасників, а ще смачною піццою для тих дітей, хто брав участь в організації заходу.
На святі панувала атмосфера доброзичливості, добра та радості.

/Files/images/70498.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 135