Педагогічна рада

02.03. 2016 року в КРЦДЮТ відбулася педрада на тему: «Патріотичне виховання, як важлива складова організації навчально-виховного процесу КРЦДЮТ».

У ході педради директор КРЦДЮТ Коваль Лідія Семенівна підвела підсумки роботи закладу в І семестрі 2015 року. Як зазначила Лідія Семенівна, на сучасному етапі слід докласти зусиль для збереження мережі гуртків, спрямувати діяльність педагогічного колективу закладу на забезпечення умов для максимального охоплення дітей різними формами позашкільної освіти./Files/images/pedrada/2.jpg

З питанням «Про організацію навчально-виховного процесу в КРЦДЮТ у 2016 році» та «Патріотичне виховання, як важлива складова організації НВП в КРЦДЮТ» перед учасниками педради виступила Васильчук Тетяна Олександрівна, методист Центру творчості. У своєму виступі вона акцентувала увагу на створенні умов для соціально-педагогічної і психолого-педагогічної підтримки дітей соціально не захищених категорій, дітей, переміщених з районів проведення АТО. Як зазначила Тетяна Олександрівна, одним з основних завдань Центру творчості на сьогодні є виховання патріотів України, формування у дітей любові й поваги до рідної землі.

За підсумками наради було прийнято рішення.

/Files/images/pedrada/3.jpg

Педагогічна рада сприяла підвищенню професійної компетентності педагогів та дала змогу обмінятися досвідом з колегами.

Кiлькiсть переглядiв: 93